söndag 8 november 2015

Refugee Response Seminar

Tidigare i veckan lanserade Scouterna aktivitetspaketet Människor på flykt med tips och inspiration för hur man praktiskt kan arbeta med flyktingmottagning. Nu bjuder de danska scouterna in till REfugee REsponse Seminar den 27-29e november i Köpenhamn.

På seminariet kommer deltagare få ytterligare kunskap och praktiska tips på hur man kan hjälpa de människor som har flytt sina hem för att komma till Europa. Scoutorganisationer och andra ungdomsorganisationer från hela Europa är inbjudna att delta för att dela erfarenheter, idéer och kunskap. Seminariet är kostnadsfritt för alla deltagare och kommer hållas på engelska. 


Vill du delta på REfugee 
REsponse Seminar? 
Mer information om seminariet finns på hemsidan. Där hittar du även inbjudan, programmet och kontaktinformation till arrangörerna. Anmäl dig senast den 17e november

Seminariet behöver även fler funktionärer som kan hjälpa till med praktiska uppgifter under arrangemanget. Som funktionär får du boende betalt under dagarna du hjälper till. Skicka en intresseanmälan till alice.bergholtz@scouterna.se om du vill vara funktionär under seminariet. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar