tisdag 25 februari 2014

Route Nazionale 2014


Lockas du och ditt lag av tanken på att vandra i de italienska bergen i sommar? Vad sägs om läger och äventyr av att vara på läger tillsammans med 35.000 andra scouter? Passa då på att anmäla er till Route nazionale 2014 med sista anmälningsdag på fredag den 28:e februari!


Route nazionale 2014 är ett läger som inkluderar både internationellt utbyte och hajkliv. Lägret pågår från den 1:a till den 10:e augusti nu. Här får ni chansen att upptäcka Italiens vidder och natur då lägret invigs med en hajk i bergen under sex dagar. Här får ni möjligheten att vandra och uppleva äventyr och nya möten för att sedan nå lägerplatsen i San Rossore, Pisa. Här samlas sedan samtliga deltagare för fyra härliga dagar av lägerliv, utbyten och workshops. Denna upplevelse är för dig mellan 18-21 år, det går lika bra att anmäla sig själv som tillsammans med vänner. Temat för lägret är "courage" och väl på plats på lägret har du eller ditt lag möjlighet att både delta i samt hålla workshops och aktiviteter på temat. Om ni skulle vilja vara workshopledare  hör ni av er till de ansvariga över arrangemanget. Kostnaden för själva lägret är 150 euro och avgifter kan tillkomma under hajken. Upplevelsen blir däremot garanterat, helt oförglömlig!

Anmäl dig/er nu innan den 28:e februari på http://www.routenazionale.it/contatti/. Vid frågor, skriv till internazionale@agesci.it.

För att anmälan ska bli giltig måste du/ni även höra av er till Scouternas internationell sekreterare. Det för att sedan helt kunna fullborda er anmälan. Skriv namn och kårtillhörighet till international.secretary@scouterna.se. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar