tisdag 29 december 2015

"Call for facilitators" till Roverway i Frankrike - ny deadline!Vill du vara med och skapa roligt och relevant programinnehåll för deltagare från hela Europa? Nu söker WAGGGS kreativa, öppensinnade och passionerade ledare som kan vara med och arrangera programaktiviteter/workshops till Roverway i Frankrike nästa år! 
Om Roverway

Roverway är Europas häftigaste upplevelse för roverscouter och äger rum den 27 juli till 15 augusti 2016. Arrangemanget samlar 5000 roverscouter från hela Europa och är ett samarbete mellan WOSM och WAGGGS. Äventyr och upplevelser står i fokus när deltagaren får unika erfarenheter genom interkulturella möten - och vänner för livet. Läs mer om själva arrangemanget på Scoutservice och Roverways officiella hemsida.


Om uppdraget

WAGGGS Europaregion söker nu s.k. "facilitators" till Roverway. Ladda ned och läs hela annonsen HÄR, för fullständig beskrivning av uppdrag och villkor.

Du som söker ska:

  • Vara medlem i Scouterna
  • Kunna kommunicera på engelska i tal och skrift
  • Ha tidigare erfarenhet av program-/aktivitetsplanering för scouter i åldern 16-22 på lokal, regional eller nationell nivå
  • Ha kunskaper relaterade till ett ämne eller tema som du skulle vilja anordna en aktivitet kring
  • Kunna och vilja arbeta i en mångkulturell miljö
  • Ha möjlighet att arbeta flexibelt och på distans, självständigt och i ett team, och hålla deadlines
  • Kunna delta i fysiskt möte den 13-17 maj och på Roverway den 8-14 augusti 2016
  • Vara minst 18 år fyllda den 1/1 2016

Ansökan

Du som känner dig manad och uppfyller kraven, kan söka genom att skicka kontaktuppgifter och en kort beskrivning av vem du är, varför du är intresserad, vilka relevanta kunskaper och erfarenheter du har, och vad du vill bidra med. Mejla din ansökan till Julius Kramer, vice International Commissioner, på julius.kramer[a]scouterna.se, senast den 10 februari (OBS framflyttad sista ansökningsdag).

De ansökningar som Scouterna väljer att skicka vidare kommer att få besked snart efter sista ansökningsdag, och måste vara beredda på att skicka in ytterligare en ansökan till WAGGGS med kort varsel. Observera att det slutgiltiga beslutet fattas av WAGGGS Europaregion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar