måndag 11 maj 2015

Är du mellan 14 och 18 år och vill åka på scoutläger på Malta i sommar?

Vill du vara en av tio scouter från Sverige på ett scoutläger på Malta i sommar? Arrangemanget S.C.Out.E.D kombinerar scouting och friluftsliv med temat ”Hur vi kan göra världen bättre utifrån de utvecklingshinder vi möter i dagens samhälle”.

 

S.C.Out.E.D- Scouting Cooperation for Development är initierat och arrangerat av en scoutkår på Malta, Victoria Scout group, inom ramen för EU:s ungdomsprogram. 60 scouter från Malta, Makedonien, Bulgarien, Polen och Sverige kommer att under 10 dagar uppleva Malta tillsammans genom friluftsliv, kulturella upplevelser och ta del av intressanta diskussioner och workshops. 

Under fem dagar sover ni i tält och upplever Maltas friluftsliv och de andra fem dagarna spenderar ni på Victoria scouternas högkvarter på ön Gozo. Kostnaderna för arrangemanget är till största del täckta och ni står endast för resekostnaderna till och från flygplatsen i Sverige. Se mer info under kostnad.

Datum: 30 juli-8 augusti 2015, ev. tillkommer resdagar beroende på flyg.

Deltagare: 10 deltagarplatser för dig mellan 14-18 år, tillsammans med två ledare. OBS Du måste vara 14-18 år under lägret!

Kostnad: Flygresan, vistelsen inkl. boende, mat och utflykter ingår och finansieras av EU. Egna fickpengar tillkommer. Deltagarna står själva för sin anslutningsresa till och från flygplatsen i Sverige, (Vilken flygplats vi åker ifrån är ännu oklart).

Anmälan: Görs till ik@nsf.scout.se senast den 13 maj

Senast den 17 maj får du reda på om du har tilldelats en plats på resan. Då det är ett begränsat antal platser till detta läger kommer eventuellt ett urval behöva ske, och det vi då tittar på är antal anmälda från samma kår/distrikt, samt åldersspridning.

Vi hoppas givetvis att detta inte hindrar er att anmäla er men det kan bli så att du får åka till Malta med okända människor, och inte dina kårkompisar. Men du tänkte väl ända inte åka till Malta på scoutläger utan att stifta nya bekantskaper? :)

Har du frågor är du välkommen att skicka dessa till ik@nsf.scout.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar