lördag 6 december 2014

Vill du volontära på ett scoutcenter under 2015-2016? Dags att skicka in ansökningar!

Den 15:e december är sista ansökningsdag om du vill åka som volontär till Kandersteg (Schweiz) mars-juni. Till Pax Lodge (London) finns det ingen sista ansökningsdag men de vill ha in ansökningarna 6-9 månader innan, dvs vill du vara på Pax Lodge i sommar är det dags att skicka in ansökan nu. Den 31:a december är sista ansökan till Sangam (Indien) för hela 2015 och vintern 2016. Our Cabaña (Mexico) har sista ansökningsdag först i april, men vet du säkert nu att du vill vara där i höst/vinter 2014 är det inte fel att skicka in ansökan redan nu.

För alla center gäller att du ska vara över 18, förutom på Sangam då man ska vara minst 21.

För mer info gå in på Scouternas hemsida / Scout i Världen / Bli scoutvolontär

Skicka din ansökan till international.secretary@scouterna.se för underskrift och vidareförmedling. Eftersom att julledigheterna kommer snart vill vi uppmana alla att vara ute i god tid! Ansökan mejlas från kansliet i Örnsberg, det går givetvis fort, men ha gärna lite marginal. Sangamansökningar bör vara inne  senast den 18:e december.

Underskriften verifierar att allt ser bra ut och att du som söker är medlem i Scouterna. På så vis går det även att skapa en överblick över vilka som är iväg varje år. Om du åker får du väldigt gärna blogga här.

Klart du ska söka!

Här kan du läsa reseberättelser från de olika centrena: 

Pax Lodge 



Our Chalet

Sangam


Our Cabaña


Kandersteg 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar